Home Zuid-Holland Schiedam Politie zoekt getuigen en slachtoffer van ‘aanrijding’ in Schiedam

Politie zoekt getuigen en slachtoffer van ‘aanrijding’ in Schiedam

De politie is op zoek naar getuigen en het slachtoffer van een aanrijding op de Laan van Spieringshoek, dinsdagmorgen om ongeveer 08.00 uur. Daar zou de bestuurder van een grijze Volkswagen Golf een voetganger hebben aangereden. De twee zouden elkaar daarna ook nog achterna hebben gerend. Nadat getuigen dit bij de politie hadden gemeld, hebben die ter plekke een onderzoek ingesteld, maar niets aangetroffen. Ook hebben zij van getuigen een kenteken doorgekregen en een onderzoek ingesteld bij de woning van de eigenaar van de auto aan de Singel in Schiedam. De betreffende Golf stond voor de deur geparkeerd.

De agenten zagen dat twee mannen naar buiten kwamen waarvan er één een samoeraizwaard in zijn handen had. Beide mannen 18- en 52 jaar oud zijn aangehouden. Naar de aanrijding en de bedoeling van de mannen met het zwaard stelt de politie een nader onderzoek in.

Laad meer Schiedam

Geef een reactie

Bekijk ook

DNA match leidt tot aanhouding verdachte zedenzaak Schiedam

Rechercheurs van de politie Rotterdam hebben vorige week woensdag een 41-jarige man aangeh…