Home Friesland Drachten Jongen van fiets geslagen

Jongen van fiets geslagen

De politie stelt een onderzoek in naar een mishandeling van een 12-jarige jongen maandagmiddag in de tunnel van Het Zuid in Drachten. De uit de gemeente Smallingerland afkomstige knaap fietste rond kwart over drie door de tunnel waar hij op een viertal jongeren stuitte. Toen de 12-jarige verder wilde rijden, werd hij van zijn fiets geschopt. Op de grond liggend, werd hij opnieuw geschopt. De daders gingen er met zijn fiets vandoor en verdwenen in de richting van de Eikesingel. Het slachtoffer hield op diverse plekken op zijn lichaam pijn aan de beroving over.

Laad meer Drachten

Geef een reactie

Bekijk ook

Man aangehouden voor dodelijk steekincident in Heerenveen

De politie heeft dinsdagavond een 30-jarige man uit Drachten aangehouden voor een dodelijk…