Home Zuid-Holland Den Haag Geen weg terug bij kledingdiefstal

Geen weg terug bij kledingdiefstal

Maandagavond kwam een 47-jarige Hagenaar vast te zitten in een container voor gebruikte kleding op het Nassauplein. De man was de container ingeklomen met de bedoeling om passende kledingstukken hier uit te halen. Nadat een getuige zag dat de man in de container klom, waren agenten snel ter plaatse. Ze zagen door de klep dat de man kledingstukken aan het passen was en sommeerden hem om uit de container te klimmen. Na enige moeite lukte het om de man uit de container te krijgen.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…