Home Nederland Rotterdammer doodgeschoten door agenten

Rotterdammer doodgeschoten door agenten

foto Unique Photo

Zondagavond hebben agenten aan het begin van de avond een 29-jarige Rotterdammer neergeschoten toen zij zich bedreigd voelden door de man. De man is ondanks hulp van ambulance en traumahelicopter ter plekke overleden aan zijn verwondingen. De agenten reageerden op een verzoek tot spoedassistentie van medewerkers van Stadstoezicht.

Medewerkers van Stadstoezicht spraken rond 18.10 uur een man aan op de de Carnissesingel. De man ging er vandoor waarna de medewerkers van Stadstoezicht spoedassistentie aanvroegen bij de politie. De politieagenten vonden de man in de Fazantstraat. De man had een slag- en een steekwapen. Hierop is door de politie geschoten. De Rijksrecherche stelt zoals gebruikelijk een onderzoek in. Op de plaats van het incident zijn een steek- en slagwapen in beslag genomen. Er wordt sporenonderzoek verricht door de Forensische Opsporing en er worden getuigen gehoord.

Laad meer Nederland

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…