Home Zuid-Holland Dordrecht Nieuwe aanhouding woningoverval Barendrecht

Nieuwe aanhouding woningoverval Barendrecht

Maandag 18 februari is een 18-jarige man uit Barendrecht aangehouden die wordt verdacht van een woningoverval op zaterdag 3 november 2012 aan de Van der Vormhaven in Barendrecht. Op 20 januari werd hiervoor al een 19-jarige Rotterdammer aangehouden. Twee anderen verdachten worden nog gezocht. In de vroege ochtend van zaterdag 3 november 2012 werd een man aan de Van der Vormhaven in Barendrecht slachtoffer van een woningoverval. Hij werd door vier mannen in zijn woning overvallen en bedreigd met een mes, de mannen gingen er vervolgens met enkele persoonlijke bezittingen van het slachtoffer vandoor. Op 20 januari kon de politie een 19-jarige Rotterdammer aanhouden in verband met dit misdrijf. Hij zit nog vast. De 18-jarige man uit Barendrecht is afgelopen donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris en voor 14 dagen in bewaring gesteld.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…