Home Zuid-Holland Dordrecht Dordrecht – Man en zwangere vrouw aangereden in Dordrecht

Dordrecht – Man en zwangere vrouw aangereden in Dordrecht

Op donderdagavond rond 19.20 uur raakten een 19 jarige zwangere vrouw en 25 jarige man uit Dordrecht  gewond .

Het duo liep over de kruising van het Scheffersplein en de Wijnstraat toen zij werden aangereden door een 35 jarige motorrijder. Hulpdiensten rukten uit met o.a. een traumaheli. De vrouw en motorrijder zijn uiteindelijk vervoerd per ambulance naar het ziekenhuis in Dordrecht. De 25 jarige man raakte licht gewond. De motorrijder bleek later ook lichte verwondingen te hebben. De vrouw is opgenomen in het ziekenhuis. De ongeboren baby lijkt vooralsnog ongedeerd.  Het verkeer is enige tijd gestremd geweest.

 

Laad meer Dordrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…