Home Drenthe Agressieve man aangehouden

Agressieve man aangehouden

De politie heeft maandagavond in een supermarkt aan de Baander in Emmen een 44-jarige agressieve man uit Emmen aangehouden. De man was in de supermarkt door personeel staande gehouden op verdenking van winkeldiefstal. De onder invloed van alcohol verkerende man werd daarop aangesproken en men wilde hem een winkelverbod uitreiken. De man wilde vervolgens weglopen, getuigen probeerden de man tegen te houden en toen werd de man agressief. Ter plaatse gekomen agenten hielden de man vervolgens aan. De man werd op het politiebureau ingesloten en de politie heeft de zaak in behandeling.

Laad meer Drenthe

Geef een reactie

Bekijk ook

Emmen – Twee personen gewond na conflict Wilhelmsweg

Maandagavond 27 november kreeg de politie melding van een conflict aan de Wilhelmsweg in E…