Home Zuid-Holland Zoetermeer Aangereden bestuurder haalt verhaal

Aangereden bestuurder haalt verhaal

Een 25-jarige man uit Zoetermeer haalde maandagmiddag omstreeks 12.00 uur verhaal toen een andere man een aanrijding veroorzaakte en doorreed. De bestuurder uit Zoetermeer reed achter de auto die de schade had veroorzaakt aan en volgde hem tot aan een tuincentrum aan de Voorweg, daar reed hij de auto klem. Vervolgens belde hij de politie. Agenten namen direct poolshoogte en troffen de twee auto’s aan. De 31-jarige Zoetermeerse bestuurder die doorgereden was gaf aan dit gedaan te hebben omdat de auto niet verzekerd was en niet APK gekeurd was.

Laad meer Zoetermeer

Geef een reactie

Bekijk ook

Zoetermeer – Drie aanhoudingen na poging bedrijfsinbraak

Een getuige belde zondagochtend 7 oktober omstreeks 5:00 uur de politie om een inbraak te …