Home Nederland Ruim 300 kilo cocaïne gevonden in Rotterdam

Ruim 300 kilo cocaïne gevonden in Rotterdam

In een woning aan de Middelharnisstraat in Rotterdam is vrijdagavond bij een doorzoeking ruim 300 kilo cocaïne en een grote hoeveelheid contant geld gevonden. De 33-jarige bewoonster en een 42-jarige man zijn aangehouden. Vrijdagavond rond 23.00 uur stapten agenten de woning binnen waar zij de cocaïne, met een waarde van ongeveer 75 miljoen euro, vonden. Ook werd een grote hoeveelheid contant geld gevonden. Het geld moet nog door een telmachine, maar wordt geschat op ruim een half miljoen euro.

De vondst was aanleiding om het onderzoek uit te breiden naar mogelijke witwaspraktijken en onverklaarbaar bezit. Ten behoeve van dit onderzoek zijn diverse goederen in beslag genomen, waaronder elf mobiele telefoons, computers, een tv en een auto.

Ten tijde van de doorzoeking waren ook twee kinderen in de woning aanwezig. Voor hen is een veilig onderkomen gezocht. De politie doet verder onderzoek.

Laad meer Nederland

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…