Home Zuid-Holland Leiden Skimapparatuur en verdachte aangetroffen bij benzinestation in Rijnsburg

Skimapparatuur en verdachte aangetroffen bij benzinestation in Rijnsburg

De politie heeft zaterdagmorgen een 26-jarige man uit Roemenie aangehouden op verdenking van oplichting. De politie kreeg de melding dat twee personen vermoedelijk skimapparatuur hadden geplaatst bij het betaalgedeelte van een benzinepomp aan de Noordwijkerweg in RIjnsburg. Een medewerker had op camerabeelden twee verdachte personen gezien.

Agenten reden in burger en in een onopvallende politieauto naar het tankstation en zagen dat een man bij het betaalgedeelte stond. De man droeg een hoedje en keek schichtig om zich heen. De agenten parkeerden de politieauto voor de auto van de man om te voorkomen dat hij zou wegrijden. De man pakte hierop de slang van de pomp om de indruk te wekken dat hij wilde tanken. De man werd echter aangehouden. De agenten zagen dat in het betaalgedeelte inderdaad skimapparatuur was geplaatst. De apparatuur is in beslag genomen voor verder onderzoek door de technische recherche.

Laad meer Leiden

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…