Home Noord-Brabant Eindhoven Overvaller supermarkt door personeel en klanten overmeesterd

Overvaller supermarkt door personeel en klanten overmeesterd

Zaterdagmiddag omstreeks 16.00 uur is een 45-jarige man uit Nuenen aangehouden voor een poging tot het overvallen van een supermarkt aan de Orionstraat in Woensel. Toen de man aan de beurt was om te betalen, bedreigde hij het personeelslid met een voorwerp en eiste dat de kassa geopend werd. Het personeelslid deinsde echter achteruit en kon samen met enkele klanten uit de winkel de overvaller overmeesteren. De verdachte is overgedragen aan de politie, overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor. De technische recherche doet onderzoek in de winkel. Ook zullen er getuigen gehoord worden.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…