Home Zuid-Holland Dordrecht Dodelijk steekincident Dordrecht

Dodelijk steekincident Dordrecht

De politie is een groot onderzoek gestart naar de dood van een man die op vrijdagavond gewond op de Torenstraat in Dordrecht werd aangetroffen. Rond 22.20 uur trof een omstander het gewonde slachtoffer op de Torenstraat aan, waarna deze direct 112 belde. Ambulancepersoneel en politie troffen de man in zorgwekkende toestand aan en lieten een traumahelikopter komen. De man werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij in de vroege ochtend van zatredah 4 mei aan zijn verwondingen bezweek. Gezien de verwondingen van de man gaat de politie uit van een steekincident. De politie heeft de identiteit van de man inmiddels kunnen vaststellen, maar kan diens leeftijd en woonplaats nog niet vrijgeven, doordat ze de nabestaanden nog niet heeft kunnen inlichten.

De politie heeft dezelfde avond en nacht van 3 mei nog een buurtonderzoek verricht. Ook is er gezocht naar sporen. De politie zet het onderzoek op 4 mei voort in de vorm van een Team Grootschalige Opsporing van 25 mensen.

 

Laad meer Dordrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…