Home Zuid-Holland Dordrecht Man aangehouden na ernstig verkeersongeval

Man aangehouden na ernstig verkeersongeval

Een 19-jarige automobilist uit Papendrecht is dinsdag in Dordrecht aangehouden, nadat hij op 28 maart op de Merwedestraat in Dordrecht een 46-jarige fietsster uit Sliedrecht aanreed. De vrouw raakte daarbij zwaargewond en werd met een spoedtransport naar Erasmus Medisch Centrum vervoerd. Ze liep onder meer hoofdletsel,  een gebroken bekken, gebroken benen, gebroken nekwervels en  gebroken ribben op.

De automobilist werd op 28 maart al als verdachte gehoord en na verhoor heengezonden. Na het afronden van het technisch onderzoek en het horen van getuigen, werd besloten tot aanhouding over te gaan en de man opnieuw te horen.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…