Home Noord-Brabant Helmond Man aangehouden na mishandeling plaatsgenoot

Man aangehouden na mishandeling plaatsgenoot

Een 21-jarige Helmonder is dinsdagavond 9 april aangehouden omdat hij een 28-jarige plaatsgenoot mishandeld zou hebben. Dat gebeurde rond 21.15 uur in het Frans Joseph van Thielpark. Het slachtoffer zou een kopstoot hebben gekregen, op de grond zijn gevallen en tegen zijn gezicht zijn getrapt. Daardoor verloor hij het bewustzijn. Nadat hij bijkwam, is hij door de ambulance naar een ziekenhuis gebracht om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen. De dader is er na de mishandeling vandoor gegaan. Omdat het slachtoffer de verdachte kent, wist de politie om wie het ging. De mannen hadden een conflict in de relationele sfeer. De Helmonder is rond 22.00 uur thuis aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …