Home Zuid-Holland Gorinchem Politie houdt verdachte van woninginbraak aan

Politie houdt verdachte van woninginbraak aan

De politie in Gorinchem heeft op 10 april een 27-jarige man uit Gorinchem aangehouden. De man zou op 18 februari 2013 een woninginbraak in de Johan van Egmondstraat hebben gepleegd door een voordeurruit te vernielen. Bij de inbraak werd geld buitgemaakt en een televisie raakte beschadigd.

Onderzoek naar woninginbraken is een prioriteit van de politie en na een woninginbraak wordt in principe dan ook altijd een sporenonderzoek gestart. Dit onderzoek leidde naar de identioteit van de verdachte, waarna zijn aanhouding een kwestie van tijd was. De man is ingesloten en wordt verhoord.

Laad meer Gorinchem

Geef een reactie

Bekijk ook

Gorinchem – 28-jarige man gewond na steekincident Gorinchem

Op vrijdagavond 9 februari rond 23.30 uur is een 28-jarige man gewond geraakt na een steek…