Home Zuid-Holland Dordrecht Automobilist overleden bij ongeval Merwedestraat

Automobilist overleden bij ongeval Merwedestraat

De politie doet onderzoek naar de toedracht van een ongeval waarbij een auto rond 17.45 uur in een pui van een bedrijf is gereden aan de Merwedestraat. De bestuurder, een 51-jarige man uit Dordrecht, is hierbij om het leven gekomen. Agenten reden in de nabije omgeving en waren hierdoor snel bij het ongeval. De bijrijder kwam met de schrik vrij en is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Het gebouw raakte ernstig beschadigd. Er zijn preventieve maatregelen getroffen om het gebouw te dichten. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…