Home Utrecht Nieuwegein Overval afhaalrestaurant in Houten

Overval afhaalrestaurant in Houten

Foto (c) Raymond van Hoorn

Twee mannen overvielen op zaterdagavond een afhaalrestaurant in Houten. Rond 20.30 uur kreeg de politie de melding van een overval op een afhaalrestaurant aan de Burgemeester Wallerweg. Twee mannen in donkere kleding kwamen binnen en bedreigden een medewerker met een wapen. Vervolgens gingen zij er met een nog onbekende buit vandoor. Agenten zoeken in de omgeving naar de mannen en een medewerker van de politiemeldkamer startte een Burgernetactie. Zij zijn nog niet gevonden. Bij de overval raakte gelukkig niemand gewond.

Laad meer Nieuwegein

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…