Home Zuid-Holland Dordrecht Rijbewijs ingenomen na hufterig verkeersgedrag in Dordrecht

Rijbewijs ingenomen na hufterig verkeersgedrag in Dordrecht

Het rijbewijs van een 29-jarige man uit Dordrecht is woensdag einde van de middag ingenomen na een verkeersconflict op de Nassauweg in Dordrecht. Ook zal hij aangemeld worden voor een huftercursus bij het CBR. De automobilist sneed een fietser af op een rotonde. De fietser zei daar iets van, waarop hij nogmaals werd afgesneden. De bestuurder stapte uit zijn busje en rende achter de fietser aan met een mogelijk steekvoorwerp in zijn hand. De fietser reed van schrik hard weg en belde op de Waldeck Pyrmontweg de politie. Die kwam direct ter plaatse en wist op basis van het genoteerde kenteken de bestuurder te traceren en aan te houden. Hij is inmiddels weer heengezonden.

In de auto zijn twee mogelijke steekvoorwerpen in beslag genomen; een ijskrabber en een mes. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…