Home Groningen Onderzoek straatroof afgerond

Onderzoek straatroof afgerond

De politie heeft het onderzoek naar de straatroof van in de Van Beresteijnstraat in Veendam afgerond. In het onderzoek, waarin drie verdachten zijn aangehouden, zijn geen aanwijzingen gevonden dat het 76-jarige slachtoffer is beroofd door de 3 aangehouden verdachten. Op basis van de aangifte, eigen onderzoek en een getuigenoproep heeft de politie de drie verdachten aangehouden. Een 29-jarige man uit Veendam en twee mannen uit Kiel-Windeweer, 19 en 21 jaar oud, zijn als verdachte verhoord. Na dit verhoor en aanvullend onderzoek zijn geen aanwijzingen gevonden voor enige betrokkenheid van hen. Zij zijn na hun verhoren in vrijheid gesteld en worden niet langer als verdachte beschouwd. Het onderzoek is nu tijdelijk stilgelegd omdat er momenteel geen aanwijzingen zijn in de richting van verdachten.

 

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …