Home Gelderland Tiel Vrouw aangehouden na doorrijden ongeval

Vrouw aangehouden na doorrijden ongeval

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie op de A15 bij Tiel een 24-jarige vrouw uit Utrecht aangehouden voor het rijden met drank op en het doorrijden na een ongeval. Die nacht rond half vijf kreeg de politie een melding dat er op de A2 een personenauto tegen een vrachtauto was aangereden. De auto zou vervolgens zijn doorgereden. Even later kreeg de politie de auto op de snelweg A15 in beeld. De bestuurster, een 24-jarige Utrechtse, bleek met alcohol op achter het stuur te zitten. Ze blies 560 ug/l, ruim twee keer de toegestane hoeveelheid. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed en het doorrijden na het veroorzaken van een verkeersongeval. Bij de aanrijding raakte verder niemand gewond.

Laad meer Tiel

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…