Home Gelderland Achterhoek Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

inbraakEr lijkt een heuse inbraakgolf in aantocht in Nederland. In alle grote steden zijn de afgelopen weken bestelbussen uit Roemenië en Bulgarije gesignaleerd die de straten in de avonduren doorrijden, en foto’s van de woningen maken aan zowel de voor- als ook achterzijde. Via diverse social media en lokale dagbladen worden mensen gewaarschuwd extra alert te zijn en deuren en ramen gesloten te houden wanneer men van huis gaat.

Er zijn diverse geruchten over de Roemenen en Bulgaren, maar vermoedelijk lijkt het te gaan om een actief inbrekersgilde van grote omvang. Tevens gaan er waarschuwingen uit om op social media niet zomaar kenbaar te maken dat u op vakantie gaat, of bent. De politie is naarstig op zoek naar de verdachte bestelbussen, maar heeft tot op heden nog geen slag kunnen slaan.

Laad meer Achterhoek

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…