Home Gelderland Achterhoek Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

inbraakEr lijkt een heuse inbraakgolf in aantocht in Nederland. In alle grote steden zijn de afgelopen weken bestelbussen uit Roemenië en Bulgarije gesignaleerd die de straten in de avonduren doorrijden, en foto’s van de woningen maken aan zowel de voor- als ook achterzijde. Via diverse social media en lokale dagbladen worden mensen gewaarschuwd extra alert te zijn en deuren en ramen gesloten te houden wanneer men van huis gaat.

Er zijn diverse geruchten over de Roemenen en Bulgaren, maar vermoedelijk lijkt het te gaan om een actief inbrekersgilde van grote omvang. Tevens gaan er waarschuwingen uit om op social media niet zomaar kenbaar te maken dat u op vakantie gaat, of bent. De politie is naarstig op zoek naar de verdachte bestelbussen, maar heeft tot op heden nog geen slag kunnen slaan.

Laad meer Achterhoek

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Meerdere gewonden na steekincident; politie schiet op verdachte

Op de Molenlaan in Rotterdam zijn op maandag 5 december meerdere personen gewond geraakt t…