Home Gelderland Apeldoorn Drie mannen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal

Drie mannen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal

De politie heeft vrijdagmiddag op de Van Aelstlaan in Apeldoorn drie mannen aangehouden nadat in de auto waarin zij reden gestolen goederen waren aangetroffen. Surveillerende agenten zagen rond 16.00 uur in het centrum van Apeldoorn een auto met buitenlands kenteken rondrijden waarin drie mannen zaten. Bij controle van de bestuurder zagen de agenten op de achterbank geprepareerde tassen liggen. Bij verdere controle werden in de tassen diverse doosjes met parfum aangetroffen. Hierop werden de drie mannen, 38, 42 en 43 jaar oud en met de Roemeense nationaliteit, aangehouden. Uit verder onderzoek bleken meerdere van de doosjes met parfumflesjes eerder vrijdag te zijn gestolen bij een parfumerie in Apeldoorn. De drie mannen zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …