Home Noord-Holland Texel Zonder rijbewijs en met drank op

Zonder rijbewijs en met drank op

Een 18-jarige jongen uit Oudeschild werd zaterdagavond rond 23.30 uur aangehouden op de Hoornderweg in Den Burg. De politie kreeg een melding dat er op deze weg een auto in de sloot lag. Ter plaatse werd er echter niets aangetroffen. Er waren wel duidelijke sporen zichtbaar in de berm. Even verderop bleek een feest te zijn. Op het erf daar werd een auto aangetroffen met schade. De 18-jarige jongen bleek te hebben gereden. Hij was de macht over het stuur kwijtgeraakt. Hij bleek niet in bezit te zijn van een rijbewijs en had gedronken. Hij blies 495 ug/l. Dit is ver boven de grens van de toegestane hoeveelheid van 90 ug/l voor beginnend bestuurders. Hij werd aangehouden.

Laad meer Texel

Geef een reactie

Bekijk ook

WhatsAppen niet bewezen: Werkstraf en ontzegging rijbevoegdheid voor dodelijk verkeersongeval op Texel

De rechtbank Noord-Holland heeft op 23 november 2017 aan de 26-jarige P.H. een werkstraf o…