Home Gelderland Arnhem Arnhemmers aangehouden voor poging straatroof

Arnhemmers aangehouden voor poging straatroof

De politie heeft zaterdagochtend drie Arnhemmers aangehouden op verdenking van poging tot straatroof in de wijk Plattenburg in Arnhem. Rond 09.20 uur fietste een 35-jarige Arnhemse over de Plattenburgerweg. Toen de vrouw een groepje mannen was gepasseerd, zou er geprobeerd zijn haar tas van de fiets te trekken. Het lukte de vrouw om los te komen waarna ze hard wegfietste in de richting van het centrum. Onderweg hield de vrouw een passerende politieauto aan. Op basis van signalement konden agenten iets later drie Arnhemmers aanhouden, twee van 22 en één van 30 jaar oud. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt, na verhoor zijn ze heengezonden. De politie onderzoekt de zaak verder en Justitie beslist wat er verder gaat gebeuren.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…