Home Noord-Holland Texel Vier aanhoudingen openlijke geweldpleging

Vier aanhoudingen openlijke geweldpleging

Vier jongens, in de leeftijd van 17 tot en met 20 jaar uit Den Burg, zijn vorige week aangehouden in verband met een openlijk geweldpleging die op zaterdag 3 maart jl. plaatsvond op de Dorpsstraat in De Koog.

Zij worden ervan verdacht die ochtend rond 03.30 uur een 19-jarige jongen uit De Koog te hebben mishandeld. Het slachtoffer deelde weliswaar de eerste klap omdat hij werd lastiggevallen door een van de verdachten, maar werd daarna door de jongens tegen zijn lichaam en hoofd geschopt en geslagen. Het slachtoffer werd door de huisarts doorverwezen naar het ziekenhuis. Hij moest een week thuisblijven. Tegen de verdachten is proces-verbaal opgemaakt wat naar Justitie gaat.

Laad meer Texel

Geef een reactie

Bekijk ook

WhatsAppen niet bewezen: Werkstraf en ontzegging rijbevoegdheid voor dodelijk verkeersongeval op Texel

De rechtbank Noord-Holland heeft op 23 november 2017 aan de 26-jarige P.H. een werkstraf o…