Home Zuid-Holland Dordrecht Politie rolt hennepkwekerij Dordrecht op

Politie rolt hennepkwekerij Dordrecht op

De politie heeft dinsdagavond een hennepkwekerij opgerold aan de Riedijk in Dordrecht. Een dienstdoende agent rook tegen half elf een zeer sterke henneplucht in de buurt van de Riedijk. Onderzoek leidde naar een woning aan de Riedijk. Daar werden een in werking zijnde hennepkwekerij- en drogerij ontdekt. Ook vonden agenten ruim acht kilo gedroogde henneptoppen. Daarnaast werd diefstal van stroom geconstateerd. De kwekerij is ontmanteld en de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de eigenaar.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…