Home Utrecht 31 bestuurders gecontroleerd in Maarssen: 9 bekeuringen

31 bestuurders gecontroleerd in Maarssen: 9 bekeuringen

Dinsdag hielden agenten een verkeerscontrole op de Sportparkweg in Maarssen. Op de ingerichte controleplaats onderwierpen agenten in totaal 31 bestuurders van personenauto’s, bedrijfsauto’s met aanhangwagens en taxi’s aan een controle. Hierbij werd gelet op de naleving van de verkeersregels, het hebben en kunnen tonen van het rij- en kentekenbewijs en of de voertuigen geen technische gebreken vertoonden.

9 bestuurders kregen een bekeuring voor onder meer het niet dragen van de gordel(3), het rijden door rood verkeerslicht(1), als bestuurder niet handenvrij bellen (3), het niet op eerste vordering tonen van het verplichte rijbewijs(1) en het niet hebben van een rijbewijs B-E(1).

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…