Home Noord-Brabant Sint Michielsgestel Jongemannen opgepakt na dieseldiefstal

Jongemannen opgepakt na dieseldiefstal

Twee jongemannen uit Heeswijk-Dinther (18 en 16 jaar) en een jongen uit Veghel (15 jaar) werden vrijdagochtend thuis aangehouden omdat ze er van worden verdacht in de vroege ochtend van 13 februari diesel uit een landbouwvoertuig te hebben gestolen.

Agenten troffen het drietal die ochtend rond 04.00 uur aan in een auto op een parkeerplaats aan de Avantilaan. Tijdens een controle vonden de dienders in de kofferbak van de auto een jerrycan en een slang, echter was er op dat moment verder geen directe aanleiding ze te verdenken van een strafbaar feit. Kort nadat het drietal was vertrokken, bleek dat uit een landbouwvoertuig in de directe omgeving een flinke hoeveelheid diesel was gestolen. De eigenaar deed aangifte. Omdat tijdens de controle de persoonsgegevens van de jongens waren genoteerd, konden ze vrijdag worden opgepakt. Ze zitten vast voor verhoor.

Laad meer Sint Michielsgestel

Geef een reactie

Bekijk ook

Sint-Michielsgestel – Aanhouding op heterdaad na melding 112

Op de vroege zondagochtend van 25 juni hielden wij een verdachte man uit ’s-Hertogenbosch …