Home Noord-Holland Hoorn Verdachte aangehouden voor steken man

Verdachte aangehouden voor steken man

Een 42-jarige man uit Hoorn werd vrijdagochtend rond 11.00 uur op het politiebureau in Hoorn aangehouden. Hij wordt ervan verdacht donderdagochtend op de Mauritsstraat een 45-jarige man te hebben gestoken met een mes. De politie kreeg donderdagochtend rond 01.00 uur een melding van een steekpartij op de Mauritsstraat. Ter plaatse werd de 45-jarige man op de grond in de woning van zijn vriendin aangetroffen. Hij bleek een verwonding te hebben aan zijn borst. De wond leek te zijn toegebracht door een steekwapen. Het was op dat moment niet duidelijk wat er precies was gebeurd. Het slachtoffer moest worden overgebracht naar het ziekenhuis en werd meteen geopereerd. De 42-jarige man meldde zichzelf vrijdagochtend bij de politie en werd aangehouden.

Laad meer Hoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Hoorn – Toezichthouder gemeente Hoorn mishandeld

Woensdagmiddag, rond 15.00 uur, is op het Betje Wolfplein een BOA van de gemeente Hoorn mi…