Home Noord-Brabant Breda Man overlijdt na ongeval in Breda

Man overlijdt na ongeval in Breda

Een 58-jarige chauffeur van een taxi is vrijdagmorgen rond 08.00 uur betrokken geraakt bij een ernstig verkeersongeval op de Konijnenberg. Hij is in het ziekenhuis overleden. De Bavelse chauffeur reed in zijn taxibus met één vrouw achterin vanuit de Haagse Beemden naar de Hoge Vught. De man werd kennelijk onwel en verloor op de kruising Konijnenberg en Moerlaken de macht over het stuur. Hij raakte een paal en reed over de middenberm naar de andere weghelft. Daar botste hij op twee tegemoetkomende auto’s.

De taxichauffeur is ter plaatse door omstanders en hulpverleners gereanimeerd. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis aan de Molengracht gebracht. Daar is hij later in de morgen overleden. De bestuurders van de andere betrokken wagens raakten niet gewond, evenals de inzittende van de taxi.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…