Home Sport Marvilde speelt gelijk tegen fysiek sterk Beerse Boys

Marvilde speelt gelijk tegen fysiek sterk Beerse Boys

De 2e seizoenshelft lijkt nu echt begonnen te zijn in de Tweede klasse. De sneeuw is weg en de temperaturen gaan gelukkig weer de hoogte in. Voor Marvilde betekende dit een uitwedstrijd tegen het fysiek sterke Beerse Boys. In de thuiswedstrijd had Marvilde ternauwernood een 3-3 gelijkspel uit het vuur gesleept, dus lastig zou het zeker worden.

In de eerste twintig minuten had Marvilde de wedstrijd tot een formaliteit kunnen maken, wanneer het de kansen benut had. Al in de eerste 30 seconden mocht Danny Das alleen op keeper Koen van Kollenburg afgaan. De keeper redde echter met de benen. In de 21e minuut stuurde Danny Das Rick van den Bogaard diep. Ook Rick mocht het alleen voor Van Kolenburg proberen, maar ook nu redde de keeper met de benen. Tussendoor had Menno Kuulkers in de 9e minuut een prima redding in huis bij een kopbal van Pepijn van Spreuwel.

Op dit moment had Marvilde overtuigend het beste spel, maar daarna ging de wedstrijd tot het einde gelijk op. Grote kansen leverde dit aan beide zijden niet meer op. Marvilde hield tot een uur het beste van het spel, maar hierna kwam Beerse Boys steeds meer dreigend opzetten. Gelukkig kon het technische sterkere Marvilde het opbrengen om de nodige strijdlust aan de dag te leggen, anders zou het overlopen zijn door de sterke spelers van Beerse Boys.

Door het gelijke spel klimt Marvilde twee plaatsen in de stand en staat nu op de 5e plaats. Volgende week volgt een thuiswedstrijd tegen Heeswijk. Gezien de plaatst op de ranglijst zou deze wedstrijd gewonnen moeten kunnen worden. Maar een wedstrijd duurt 90 minuten en de bal is rond, dus we zullen het volgende week weer zien.