Home Nederland Man vast voor brandstichting gemeentehuis Waalre

Man vast voor brandstichting gemeentehuis Waalre

Een 36-jarige man uit Sint Michielsgestel is dinsdagochtend aangehouden in zijn woonplaats. Hij wordt ervan verdacht dat hij één van de brandstichters van het gemeentehuis in Waalre is, dat in de nacht van 17 op 18 juli 2012 volledig uitbrandde. Het 40-koppige rechercheteam, dat onderzoek doet naar de brandstichting, hield dinsdagochtend met behulp van het arrestatieteam de 36-jarige verdachte in zijn woning in Sint Michielsgestel aan. Aansluitend heeft de recherche, onder leiding van de rechter-commissaris, op de locatie doorzoekingen gedaan. De  man uit Sint Michielsgestel is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Tijdens de actie zijn 35 agenten ingezet.

Laad meer Nederland

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …