Home Zuid-Holland Leiden Jongen slaat van zich af tijdens poging beroving

Jongen slaat van zich af tijdens poging beroving

Een nog onbekende jongen heeft geprobeerd een 14-jarige jongen uit Leiden te beroven nabij de Albert Heijn aan de Kopermolen in Leiden. De Leidenaar stond net bij de fietsenrekken om zijn fiets te pakken toen een jongen hem bedreigde met een mes en geld eiste. De Leidenaar werd boos en sloeg de ander twee keer. De tweede klap kwam op de neus van de onbekende jongen waardoor deze begon te bloeden. Geschrokken keek de jongen naar de Leidenaar en draaide zich om. Hij rende vervolgens weg richting het Molenaarspad.

Laad meer Leiden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leiden – Poging overval door ‘postbezorger’

Op de Torenmolen probeerde iemand verkleed als postbezorger zaterdagavond 25 november een …