Home Noord-Brabant Tilburg Man bedreigt buurvrouw met mes

Man bedreigt buurvrouw met mes

Een 43-jarige man zat maandagavond rond 23.00 uur zijn 27-jarige buurvrouw achterna met een mes. De meldkamer van de politie ontving een telefoontje van de vrouw die in de Generaal Smutslaan woont. Zij vertelde dat een man haar fiets had vernield en haar daarna met een mes had bedreigd. Agenten die bij haar aanbelden hoorden dat de verdachte een buurman van haar was en gingen naar zijn huis. De man deed open en verzette zich tegen zijn aanhouding. Agenten hebben hem daarom met geweld moeten aanhouden. Ook schold de man hen uit. Hij is geboeid naar het cellencomplex in Tilburg gebracht waar hij verhoord gaat worden.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Drie aanhoudingen voor openlijk geweld Willem II – NAC

Gisteren en vandaag zijn drie mannen opgepakt voor openlijk geweld tijdens en na de wedstr…