Home Limburg Sittard-Geleen Man door misdrijf om het leven gebracht

Man door misdrijf om het leven gebracht

Sectie heeft uitgewezen dat de 37-jarige bewoner die maandagochtend dood in zijn woning aan de Dorpsstraat werd aangetroffen door een misdrijf om het leven is gekomen. Maandagochtend werd een dode man aangetroffen in een woning aan de Dorpstraat in Sittard. Uit onderzoek bleek dat het ging om de 37-jarige bewoner. De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart en 25 rechercheurs zijn bezig met de zaak. Sectie heeft uitgewezen dat het slachtoffer door misdrijf om het leven is gebracht. Wat het motief hiervoor is geweest, heeft de politie op dit moment in onderzoek. Er is nog niemand aangehouden. De eventuele relatie met de schietpartij in Nieuwstadt wordt nog steeds in het onderzoek meegenomen.

Laad meer Sittard-Geleen

Geef een reactie

Bekijk ook

Celstraf en tbs voor Sittardse potloodventer

Een 28-jarige man uit Sittard is in hoger beroep veroordeeld tot 106 dagen cel en tbs met …