Home Noord-Brabant Breda Politie onderzoekt poging overval kapperszaak in Breda

Politie onderzoekt poging overval kapperszaak in Breda

De politie stelt een onderzoek in naar een poging overval op een kapperszaak aan de Speelhuislaan in Breda. Een man probeerde donderdagavond rond 18.05 uur de zaak binnen te komen. De aangever kon dit voorkomen waarop de verdachte er zonder buit van door ging. De politie zocht met meerdere eenheden in de omgeving. Er is een burgernet bericht met het signalement van de dader verspreid. Het gaat om een licht getinte jongeman van ongeveer 20 jaar en 1 m 70 lang. Hij droeg een grijze muts en een zwart jack. Er is aangifte opgenomen en getuigen hebben verklaringen afgelegd. Ook hielden agenten een buurtonderzoek. De dader werd niet aangetroffen.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda, Waalwijk – Verdachte met vuurwapen aangehouden

Naar aanleiding van een aanhouding wegens rijden zonder rijbewijs, het negeren van een sto…