Home Limburg Kennismaken met G-voetbal tijdens Regio G-voetbaldag bij VV Sittard

Kennismaken met G-voetbal tijdens Regio G-voetbaldag bij VV Sittard

Zaterdag 2 september jl. stonden er 80 G-voetballers op het veld van voetbalclub VV Sittard. Jong en oud mochten hier kennismaken met G-voetbal of hun voetbaltechniek verbeteren door middel van een KNVB G-voetbalclinic. Onder leiding van professionele trainers werden er verschillende spelelementen met de bal uitgevoerd. Vooral “plezier hebben met elkaar” stond op deze dag hoog in het vaandel.

De dag werd georganiseerd door Fonds Gehandicaptensport, KNVB, VV Sittard en werd mogelijk gemaakt door G-voetbalpartner ING. Deze partijen proberen in de regio Sittard aandacht te vragen voor het G-voetbal en stimuleren mensen met een handicap te starten met G-voetbal bij een vereniging in de buurt.

Heb je ook interesse om te starten met G-voetbal? Ga dan naar www.knb.nl/g-voetbal of www.fondsgehandicaptensport.nl/g-voetbal. Ook voor verenigingen die willen starten met G-voetbal aanbod kunnen hier informatie vinden. Fonds Gehandicaptensport en ING hebben subsidieregelingen voor clubs die hierbij (financiële-) steun nodig hebben.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…