Home Limburg Sittard-Geleen Twee inbrekers aangehouden in Geleen

Twee inbrekers aangehouden in Geleen

Twee mannen van 36 en 40 jaar uit Geleen en Sweikhuizen zijn zaterdagnacht aangehouden op de Carmelietenstraat in Geleen op verdenking van inbraak. De politie kreeg rond 23.30 uur een melding van een inbraak in een woning aan de Beekhoverstraat. Naar aanleiding van het signalement zag een patrouille een auto met het tweetal rijden. Zij werden uiteindelijk op de Carmelietenstraat tot stoppen gedwongen. Zij hadden inbrekerswerktuig bij zich en goederen die waren gestolen uit de woning aan de Beekhoverstraat. De twee zijn meegenomen naar het politiebureau waar zij voor onderzoek zijn ingesloten.

Laad meer Sittard-Geleen

Geef een reactie

Bekijk ook

Celstraf en tbs voor Sittardse potloodventer

Een 28-jarige man uit Sittard is in hoger beroep veroordeeld tot 106 dagen cel en tbs met …