Home Noord-Holland Hilversum 15-jarige Hilversummer slachtoffer van straatroof

15-jarige Hilversummer slachtoffer van straatroof

Een 15-jarige Hilversummer is in de nacht van zaterdag op zondag slachtoffer geworden van een gewelddadige straatroof. De Hilversummer fietste tussen 01.30 en 02.00 uur over de Neuweg in zijn Wnaar huis. Bij het pleintje naast de kerk aan de Neuweg fietste hij langs een groepje jongens. De Hilversummer kreeg een duw en viel van zijn fiets. Hierop werd hij geschopt en bedreigd en geslagen met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De Hilversummer moest zijn telefoon en geld afgeven. Hij probeerde op te staan en zich te verweren, maar werd hierop weer naar de grond gewerkt en geschopt. Zijn belagers pakten zijn telefoon en geld uit zijn zakken en renden hierna weg richting de Hilvertsweg.

De Hilversummer is naar huis gegaan en waarschuwde daar de politie. De jongen is hevig geschrokken van wat hem is overkomen en heeft verwondingen overgehouden aan het voorval. Het straatroofteam is op zoek naar getuigen van of personen die kunnen vertellen over de beroving. Zij worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem.

Een groepje van ongeveer vijf jongens. Een jongen had een lichtgetint uiterlijk, zwart haar aan de zijkanten opgeschoren, droeg een zwarte deels glimmende jas, zwarte schoenen en een lichte broek. Een andere jongen droeg een beige jas en de overige jongens droegen zwarte jassen waarvan een met een bontkraag.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…