Home Limburg Sittard-Geleen Inbreker aangehouden in Sittard

Inbreker aangehouden in Sittard

De politie heeft een 30-jarige man uit Geleen aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de Philip de Croystraat in Sittard. De inbraak werd gemeld door de buurman die twee verdachten had gesignaleerd tijdens de inbraak. De twee verdachten waren na de inbraak gevlucht. Aan de hand van een signalement van de personen kon later een man op de Burgemeester Corbeijstraat worden aangehouden. De andere persoon is nog niet aangetroffen. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en de politie onderzoekt de zaak.

Laad meer Sittard-Geleen

Geef een reactie

Bekijk ook

Celstraf en tbs voor Sittardse potloodventer

Een 28-jarige man uit Sittard is in hoger beroep veroordeeld tot 106 dagen cel en tbs met …