Home Noord-Brabant Eindhoven Huurder aangehouden na aantreffen hennepkwekerij

Huurder aangehouden na aantreffen hennepkwekerij

De politie heeft maandagmiddag rond 13.30 uur op het politiebureau in stadsdeel Strijp een 28-jarige man uit Eindhoven aangehouden op verdenking van het bezitten van een hennepkwekerij.

Even daarvoor was bij de politie informatie binnengekomen dat zich in een pand aan de Rooijakkerstraat in Eindhoven mogelijk een hennepkwekerij zou bevinden. Toen agenten daar een kijkje gingen nemen troffen zij die inderdaad aan. Verdeeld over twee ruimtes bevonden zich in totaal zo’n 800 hennepplanten. De planten en de aanwezige kweekapparatuur zijn vernietigd. In het onderzoek naar de kwekerij werd de huurder van het pand uitgenodigd op het politiebureau. Daar werd hij aangehouden als verdachte en na verder onderzoek in vrijheid gesteld. Tegen de man wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…