Home Limburg Sittard-Geleen Man neemt intrek in leegstaande woning

Man neemt intrek in leegstaande woning

Dinsdagavond heeft de politie een 40-jarige man uit Sittard aangehouden in een woning aan de Beekstraat in Sittard, omdat hij daar had ingebroken. De man bleek via een valse sleutel in de woning te zijn gekomen en was blijkbaar van plan daar in te trekken. Hij had diverse spullen van zichzelf op de bovenverdieping uitgestald en ook een slaapplaats ingericht. Het bad in de badkamer was al gevuld met warm water. Aanvankelijk deed de man alsof hij de bewoner van het pand was. Toen bleek dat de agenten wisten dat dit niet klopte en hem wilde aanhouden, verzette hij zich. De woning staat momenteel leeg omdat de eigenaar bezig is met een verbouwing.

Laad meer Sittard-Geleen

Geef een reactie

Bekijk ook

Celstraf en tbs voor Sittardse potloodventer

Een 28-jarige man uit Sittard is in hoger beroep veroordeeld tot 106 dagen cel en tbs met …