Home Limburg Sittard-Geleen Woning vol hennepplanten aangetroffen

Woning vol hennepplanten aangetroffen

Een anonieme melding via de tiplijn van Meld Misdaad Anoniem zette de politie dinsdagmorgen op het spoor vaneen illegale hennepplantage in een leegstaande woning aan de Wolfstraat in Geleen. In alle ruimten in de woning werden planten aangetroffen, zo’n duizend stuks in totaal. De benodigde elektriciteit bleek afkomstig te zijn van een -eveneens leegstaand- hotel dat aan de woning was vastgebouwd. Daar was een illegale aftakking gemaakt en via de keldermuur naar de woning geleid. Beide panden zijn eigendom van een bedrijf uit Amsterdam. Er zijn geen aanhoudingen verricht. Wel werd de plantage ontmanteld en vernietigd. Het onderzoek naar de eigenaars van de plantage wordt voortgezet.

Laad meer Sittard-Geleen

Geef een reactie

Bekijk ook

Celstraf en tbs voor Sittardse potloodventer

Een 28-jarige man uit Sittard is in hoger beroep veroordeeld tot 106 dagen cel en tbs met …