Home Gelderland Verdachte aangehouden voor beroving OC-Huismanstraat Nijmegen in 2011

Verdachte aangehouden voor beroving OC-Huismanstraat Nijmegen in 2011

De politie heeft op dinsdag 12 februari 2013 een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijf-plaats in Amsterdam aangehouden. Hij wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de gewelddadige beroving van een 79-jarige Nijmegenaar, op maandag 10 oktober 2011, in een flat aan de OC-Huismanstraat te Nijmegen. De politie heeft drie keer aandacht gevraagd voor deze zaak in het programma Opsporing Verzocht.

Intensief recherchewerk, flyeracties in Nijmegen en in de Amsterdamse wijk Osdorp, evenals bruikbare tips hebben er toe geleid dat de 30 jarige Amsterdammer kon worden aangehouden. De twee andere verdachten zijn nog voortvluchtig. Van één van hen is de identiteit bij de politie bekend. De politie zet het onderzoek voort.

Op maandagmiddag 10 oktober 2011 werd het 79-jarige slachtoffer beroofd in zijn seniorenflat aan de OC-Huismanstraat in Nijmegen. Het slachtoffer kreeg rake klappen en toen hij op de grond lag werd hij ook nog diverse keren geschopt. De drie daders gingen er met een envelop met geld vandoor.

Laad meer Gelderland

Geef een reactie

Bekijk ook

Apeldoorn – Man zou kinderen lastig hebben gevallen in wijk De Maten

De politie kreeg afgelopen maandag een melding dat twee kinderen zouden zijn lastiggevalle…