Home Gelderland Tiel Overval op tankstation Nieuwe Tielseweg

Overval op tankstation Nieuwe Tielseweg

Maandagavond rond 20.30 uur is een overval gepleegd op een tankstation aan de Nieuwe Tielseweg in Tiel. Door oplettende getuigen konden de twee verdachten snel worden aangehouden. Even voor half negen kwamen twee jongens de shop van het tankstation binnen. Een van de jongens was in het bezit van een vuurwapen. De aanwezige medewerker was op dat moment in een andere ruimte. De jongens zijn enkele seconden in de shop geweest en verdwenen toen weer. Ze hebben niets buit gemaakt.

Getuigen, die de jongens na de overval zagen wegrennen, zetten de achtervolging in. Korte tijd later konden de twee 16-jarige jongens uit Tiel worden aangehouden. Ze worden verdacht van het plegen van de overval. De jongens zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. Hun ouders zijn van het voorval in kennis gesteld.

Laad meer Tiel

Geef een reactie

Bekijk ook

Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

Er lijkt een heuse inbraakgolf in aantocht in Nederland. In alle grote steden zijn de afge…