Home Gelderland Nijmegen Hennepkwekerij ontruimd aan de Professor Cornelissenstraat

Hennepkwekerij ontruimd aan de Professor Cornelissenstraat

Maandag is in een woning aan de Professor Cornelissenstraat  in Nijmegen een hennepkwekerij aangetroffen. De politie onderzocht de woning naar aanleiding van een tip. In de woning werden twee kweekruimten met in totaal 340 hennepplanten aangetroffen. De aangetroffen planten en apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. De stroom voor de hennepkwekerij werd illegaal afgetapt. De politie stelt een nader onderzoek in naar wie verantwoordelijk was voor de kwekerij.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…