Home Gelderland Arnhem Weer ruzie op het voetbalveld

Weer ruzie op het voetbalveld

Zaterdagmiddag kreeg de politie melding van een ruzie tijdens een voetbalwedstrijd op het voetbalveld in Tolkamer. Een 23-jarige man uit Velp (Gld.) werd aangehouden. Toen de politie aan kwam, was de ruzie al voorbij. De politie sprak met meerdere mensen. Twee jongens van 15 jaar, uit de gemeente Rijnwaarden, deden aangifte van mishandeling tegen de 23-jarige. Hij zou de twee tijdens de wedstrijd geslagen hebben. De 23-jarige werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Een 47-jarige vrouw uit het publiek, uit de gemeente Rijnwaarden, deed ook aangifte van mishandeling. Zij zou door een andere vrouw uit het publiek geslagen zijn.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …