Home Zuid-Holland Den Haag Verdachte van steekpartij aangehouden

Verdachte van steekpartij aangehouden

Een 44-jarige Hagenaar stak een 38-jarige man met een mes in de nacht van zaterdag op zondag even na 2.00 uur in een woning in de Van der Duynstraat. De verdachte kwam de woning in via de achterzijde en stak vervolgens de 38-jarige man met een mes. Het slachtoffer was op bezoek bij zijn vriendin. De verdachte ging er vervolgens vandoor en agenten vonden hem later in de nacht in een parkeergarage waar hij zich verstopt had. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd om zich te laten behandelen. De verdachte, een 44-jarige Hagenaar, zit vast voor verhoor.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…