Home Gelderland Apeldoorn Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op maandagavond was daar geen sprake van. De strafbare feiten die bij deze acties zijn gepleegd zijn onacceptabel!’, zegt waarnemend politiechef Gert Veurink. De politie schaalt haar inzet op om meer onaangekondigde acties te voorkomen of daarbij in te grijpen. Waar dat niet mogelijk is, zal de politie onderzoek doen naar mogelijke strafbare feiten.

Lees verder

Laad meer Apeldoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Slachtoffers sneller geholpen bij digitale criminaliteit

Slachtoffers van online criminaliteit krijgen in Gelderland en Overijssel sneller agenten …