Home Gelderland Arnhem Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elkaar in het park troffen. Voor vier vrienden die bij de trappen van de Steile Tuin hadden afgesproken, liep de avond anders dan voorgesteld. Hoewel de avond gezellig begon, kwam daar tussen 20.30 en 20.45 uur abrupt een eind aan. Een ander groepje liep langs en een man uit dat groepje dreigde met een mes en ging er met een tas vandoor.

De politie werd ingeschakeld en startte direct een onderzoek, maar de man met het mes - en ook de anderen met wie hij was - werd niet meer gevonden. Maar de drukte in het park kan wellicht in het voordeel werken: misschien zijn er mensen die iets van de beroving hebben gezien, of die onderstaand signalement herkennen. De politie wil graag getuigen spreken.

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Pinnen met gestolen pas – Molenstraat – Nijmegen

Aan de Molenstraat in Nijmegen bespiedden twee vrouwen een 82-jarige vrouw die geld opnam …